011 25 16 03     info@manegewoutershof.be

Verjaardagsfeestjes

Vier het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter in onze manege "Het Woutershof".
Wij zorgen ervoor dat zowel de jarige als de vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke belevenis ervaren.
Zowel diegene met al enige rijervaring als kinderen zonder kennis van het paardrijden weten we te vermaken.

 

Wat heeft ons verjaardagsfeestje voor de kinderen in petto:

Een verjaardagsfeestje heeft een duurtijd van 3 uur. Het eerste uurtje maakt iedereen kennis met onze bekendste en meest besproken pony, Dikke Wendy.

Tijdens dit uurtje zullen de kinderen leren turnen op de pony alsook rijden aan de longe met voltigesingel.

Om de rammelende magen te vullen en de cadeautjes uit te pakken wordt er in onze kantine een tafel voor jullie vrijgemaakt waar de kinderen kunnen smullen van heerlijke pannenkoeken of lekkere frietjes met een vleessnack.

Uiteindelijk leren de kinderen ook individueel een pony te besturen. Afhankelijk van het aantal deelnemers houden wij enkele zeer betrouwbare pony's ter beschikking. 
Tijdens dit uurtje zal er op een spelende manier worden les gegeven in kleine groepjes.
 

Praktisch en kostprijs:

Verjaardagsfeestjes worden georganiseerd voor minimaal 6 en maximaal 12 kinderen. Per kind wordt hiervoor een vast bedrag aangerekend.

Wanneer er gekozen wordt voor pannenkoeken als maaltijd bedraagt deze kostprijs 22 euro per kind. Deze prijs per kind bedraagt 22 euro als men de voorkeur geeft aan frietjes met snack. De drank dient afzonderlijk afgerekend te worden.

Begeleiding tijdens het verjaardagsfeestje wordt voorzien, alsook heeft onze manege gratis veiligdheidshelmen ter beschikking die de deelnemers verplicht opzetten tijdens het rijden. Graag maken wij u erop attent dat de deelnemers een lange broek en vaste schoenen/laarzen dienen te dragen.
 

Wanneer uw verjaardagsfeestje organiseren?

Tijdens de wintermaanden geven wij enkel verjaardagsfeestjes op zaterdag. In de zomermaanden wanneer het weer het toelaat kan een verjaardagsfeestje ook op andere afgesproken data gegeven worden. Let op!  De reserveringen voor deze feestjes gaan heel snel en kunnen best enkele maanden op voorhand worden vastgelegd!

Bespreek tijdig uw verjaardagsfeestje via mail: lessen@manegewoutershof.be 

 

Opgelet: ongevallen is op eigen risico!