011 25 16 03     info@manegewoutershof.be

Sponsor formules

Wij stellen u graag Manege Woutershof voor:

Manege Woutershof, gelegen aan de rand van Hasselt, is een goed uitgerustte hippische accommodatie voor zowel de recreatieve als de wedstrijd ruiter. Zowel regionale als nationale ruiters vinden hun weg naar Manege Woutershof om er te trainen en deel te nemen aan wedstrijden. Ondertussen heeft onze manege, een relevante positie verworven in de Euregionale context.

  • Jaarlijks gaan er tientallen wedstrijden door op onze Manege en verwelkomen we op onze grotere evenementen zelfs (meer dan) 1.000 bezoekers per dag
  • We hebben een 450-tal leden, waaronder verschillende jonge én talentvolle ruiters.
  • Wekelijks nemen ongeveer 250 ruiters deel aan onze lessen.
  • Tijdens vakanties organiseren we kampen, waar we jaarlijks tot 1.000 jongeren verwelkomen.
  • We hebben een goede samenwerking met Stad Hasselt waardoor we kinderen van Hasselt en omstreken kansen geven om tijdens de vakantie te proeven van de paardensport. 

Ook naast de piste bruist het in onze Manege altijd van de gezelligheid!

Supporters, ouders en grootouders verpozen tijdens en na lessen of wedstrijden in ons aangenaam cafetaria, dat uitkijkt op zowel de binnen- als de grote buitenpiste. Onze accommodatie is geschikt voor zowel een leuk verjaardagsfeestje als een serieuze vergadering of productvoorstelling.

We blijven bouwen aan de toekomst

We hebben plannen om de infrastructuur naar een volgend niveau te brengen zodat onze ruiters hun sportieve passie kunnen beleven in de beste omstandigheden.  Wedstrijdruiters op regionaal en nationaal niveau zullen kunnen inrijden op een kwalitatieve paddock.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw (bedrijfs-)naam te verbinden met Manege Woutershof 

Om onze werking te kunnen uitbouwen, kunnen we rekenen op heel wat vrijwilligers en trouwe sponsors die ons een warm hart toedragen.  Sponsoring is voor onze organisatie nodig om te blijven inzetten op de sportieve ontwikkeling, vooral van onze jeugd!

In voorbereiding op het zomerseizoen van 2022 (half maart – half oktober) werken we momenteel volop aan de nieuwe sponsorformules, met tal van mogelijkheden.

Benieuwd naar wat we in petto hebben om ook uw bedrijf in de kijker te zetten bij uw doelgroep?

Graag gaan wij met u in gesprek, want wij geloven in een aanpak waarin we gezamenlijk de optimale integratie in uw marketing- en communicatieplan kunnen bepalen om uw doelstellingen te bereiken.

Heeft u interesse en/of wil u graag meer weten?  

Aarzel dan zeker niet om ons telefonisch of per mail te contacteren: Christophe Wouters: 0477-344.852 / info@manegewoutershof.be

 


Documenten :

Brief-Sponsoring-2022.pdf