011 25 16 03     info@manegewoutershof.be

Welkom

Manege woutershof ligt midden in de groene long van Hasselt, beter bekend als Schimpen (Kuringen). U kan er paardrijden, een terrasje doen en genieten van het prachtige uitzicht. De binnenblijvers kunnen de actualiteiten volgen op de tv-schermen.

In de buurt kan u prachtige wandelingen maken (met of zonder paard) in het Herckenrodebos. Voor de fietsers is dit eveneens "the place to be". Regelmatig vinden hier paardensportevenementen plaats. Verenigingen, die een sportevenement willen organiseren, kunnen hier ook terecht. Een ruimte voor een vergadering, feestje, demonstratie kan bij ons gehuurd worden (meer info verkrijgbaar in onze kantine).

...

euregio 2024
12/07/2024

Van 23/7 tem 28/7 vindt onze gezellige jaarlijkse euregio plaats

...

Programma Euregio 2024
02/06/2024

Wij zijn klaar voor 5 dagen paardensport en voor veel plezier.

...

Ter dekking: User WH
16/05/2024

Ter dekking met levend veulen garantie. Super eerlijke, brave hengst met heel veel schoudergebruik.

Info

Manege woutershof ligt midden in de groene long van Hasselt, beter bekend als Schimpen (Kuringen). U kan er paardrijden, een terrasje doen en genieten van het prachtige uitzicht.

Regelmatig gaan wedstrijden, keuringen, jumpings,... door op Manege Woutershof.

Er worden het hele jaar door kampen georganiseerd. Deze zijn voor de leeftijd vanaf 5 jaar. Beginners, middel of gevorderden niveau's zijn welkom tijdens deze kampen.

Het hoofdgebouw met ruime kantine en terras staat centraal en biedt u een uitzicht op één van de 2 overdekte rijhallen en op een geopad buitenpiste van 85 op 85m. De tweede rijhal sluit aan op de eerste rijhal en bevindt zich achter het hoofdgebouw.